gomb hivjon bennunket

Autópályás gumidefekt mentés az egész M7-es területén

Hívjon és a segítségére sietünk éjjel-nappal a hét minden napján!

Tel.: 06-30/450-1788

Autópályán kapott defektet? Nálunk semmi nem akadály, mi segítünk! Jól látható felmatricázott szerviz autóink alkalmasak autópályán, bármilyen autóúton defektet kapott autó mentésére. A defektje kijavításában vagy a gumi átszerelésében tapasztalt kollégáink segítenek önnek a helyszínen.

Az  autó defektet kap az autópályán, nincs pótkerék vagy szerszám hogy kicserélje a gumit, vagy nem tudja a beszorult csavarokat meglazítani, vagy sohasem szerelt kereket és nem is ért hozzá. Mobil gumiszerviz szolgáltatásunk segít megoldani ezeket a helyzeteket.

A mobil gumis szervizautónk bármilyen személygépkocsi és kis haszonjármű gumi és felni szerelésére alkalmas, a csavarok meglazításához nagynyomású kompresszoros szerszámokkal rendelkezünk. Bárhol történik az M7-es autópályán Önnel és autójával a defekt, akár egy mező közepén robban le terepjárója, a hibát teljes mértékben kezelni tudjuk.

Az elakadást jelző háromszöget lakott területen belül minimum 50 méteres távolságban, azon kívül lévő területen legalább 100 méteres távolságban, autópályán legalább 150 méteres távolságban helyezze el az autó mögött.

Miután a baj megtörtént, hívja telefonszámunkat! 06-30/450-1788
 

A kért adatok:

- nevét vagy cégadatait
- telefonszámát
- fizetési módot (készpénz, átutalás, egyéb)
- adja meg a helyszínt
- autó pontos típusát
- kerekek adatait
- gumik adatait

Ezután csak meg kell várnia, hogy kollégánk a helyszínre érkezzen, és szakszerűen elvégezze a javítást. A módszer, vagy javítjuk a gumiabroncsokat,  ha azok sérülése még megengedi, vagy pedig a kereket cseréljük le.

24 órás ügyelet

Kollégáink egész nap az Ön szolgálatában. Kátyúba hajtott, defektet kapott, padkától sérlült meg a felni, kiszakadt a gumiabroncsa? Nincs ideje, vagy esetleg nem tudja elvinni gumishoz? Munkatársaink 24 órás ügyeletben állnak az Ön rendelkezésére!

Vállalkozásunkat 2008.-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy ebben a rohanó világban időt, pénzt és fáradtságot spóroljunk meg Önnek.

Saját, illetve vállalkozása gépjárműveinek kerékcseréjét nyugodt szívvel bízhatja ránk: két speciálisan felszerelt szervizautónk és fiatalos csapatunk megbízható, lendületes és sok éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére.

Az abroncsok cseréjét, szükség esetén javítását- ott végezzük el, ahol a leggyorsabb és legkényelmesebb Önnek: otthonában, telephelyén, munkahelyén vagy akár parkolóban. Felesleges műhelyben várakozni, a nyitva tartás miatt szabadnapot pazarolni, a kerekek ki- és bepakolásával bajlódni.

Őrizze meg autója tisztaságát, spórolja meg az üzemanyag árát. Szolgáltatásunk díjai nem magasabbak a szervizek költségeinél!

Hívjon és a segítségére sietünk éjjel-nappal, a hét minden napján!
Tel.: 06-30/450-1788

Leggyakrabban keresett kifejezések: gumiszerviz budapest, defekt, mobil gumiszerviz, mobil gumis, non stop gumiszerviz, gumiszerelés budapest, defekt javítás, gumicsere budapest, mobil gumicsere, mobil gumiszerviz budapest

Balaton környéke -

Siófok - Budapest

Telefon

+36-30/450-1788

email cím

info@satkomobil.hu

logo satkomobil lablec

 

Jegyezze fel telefonszámunkat, hogy egy nem várt defekt se állhasson útjába!

+36-30/450-1788