gomb hivjon bennunket

Csapatunk megbízható fiatalos lendületes és sok éves szakmai tapasztalattal áll az Ön rendelkezésére. A helyszíni abroncscserét és javítást a két speciálisan felszerelt szervizautóinkkal végezzük az Önnek legkényelmesebb helyszínen és időben.

Mobil gumiszerviz szolgáltatásaink:

- helyszíni gumiszerelés
- autópálya mentés (Autópályán kapott defektet? Mi segítünk!)
- gumijavítás, gumiszerelés, defekt javítás
- mentés 0-24 h-ig
- gumiabroncsok tárolása
- új abroncsok értékesítése
- felni javítás, fényezés
- kerékcsavarok, anyák, tehermentesítő gyűrűk beszerzése

Hívjon és a segítségére sietünk éjjel-nappal a hét minden napján!

Tel.: 06-30/450-1788

Autópályás mentés

Autópályán kapott defektet? Nálunk semmi nem akadály, mi segítünk! Jól látható felmatricázott szerviz autóink alkalmasak autópályán, bármilyen autóúton defektet kapott autó mentésére. A defektje kijavításában vagy a gumi átszerelésében tapasztalt kollégáink segítenek önnek a helyszínen. Leggyakrabban keresett kifejezések: gumiszerviz budapest, defekt, mobil gumiszerviz, mobil gumis, non stop gumiszerviz, gumiszerelés budapest, defekt javítás, gumicsere budapest, mobil gumicsere, mobil gumiszerviz budapest

24 órás ügyelet

Kollégáink egész nap az Ön szolgálatában. Kátyúba hajtott, defektet kapott, padkától sérlült meg a felni, kiszakadt a gumiabroncsa? Nincs ideje, vagy esetleg nem tudja elvinni gumishoz? Munkatársaink 24 órás ügyeletben állnak az Ön rendelkezésére!

Téli-nyári gumicsere esetén:

- megmarad az üzemanyag költség
- nincs várakozás, sorban állás
- nem kell a kereket ki- és bepakolni

Jegyezze fel telefonszámunkat, hogy egy nem várt defekt se állhasson útjába!

Defekt során felmerülő problémák:

- nem megfelelő pótkerék
- nincs pótkerék az autóban
- nincs a kerékcseréhez megfelelő szerszám
- éjszaka, hétvégén, autópályán érte a defekt
- csak autómentővel tud szervizbe jutni

Leggyakrabban keresett kifejezések: gumiszerviz budapest, defekt, mobil gumiszerviz, mobil gumis, non stop gumiszerviz, gumiszerelés budapest, defekt javítás, gumicsere budapest, mobil gumicsere, mobil gumiszerviz budapest

Vállalkozásunkat 2008.-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy ebben a rohanó világban időt, pénzt és fáradtságot spóroljunk meg Önnek.


Saját, illetve vállalkozása gépjárműveinek kerékcseréjét nyugodt szívvel bízhatja ránk: két speciálisan felszerelt szervizautónk és fiatalos csapatunk megbízható, lendületes és sok éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére.

Az abroncsok cseréjét, szükség esetén javítását- ott végezzük el, ahol a leggyorsabb és legkényelmesebb Önnek: otthonában, telephelyén, munkahelyén vagy akár parkolóban. Felesleges műhelyben várakozni, a nyitva tartás miatt szabadnapot pazarolni, a kerekek ki- és bepakolásával bajlódni.


Őrizze meg autója tisztaságát, spórolja meg az üzemanyag árát. Szolgáltatásunk díjai nem magasabbak a szervizek költségeinél!

Hívjon és a segítségére sietünk éjjel-nappal, a hét minden napján!
Tel.: 06-30/450-1788

Leggyakrabban keresett kifejezések: gumiszerviz budapest, defekt, mobil gumiszerviz, mobil gumis, non stop gumiszerviz, gumiszerelés budapest, defekt javítás, gumicsere budapest, mobil gumicsere, mobil gumiszerviz budapest

Balaton környéke -

Siófok - Budapest

Telefon

+36-30/450-1788

email cím

info@satkomobil.hu

logo satkomobil lablec

 

Jegyezze fel telefonszámunkat, hogy egy nem várt defekt se állhasson útjába!

+36-30/450-1788